Om oss

Delta i studier och bidra till medicinska framsteg för dig och andra.

Vår historia

Pharmasite grundades 2008 i Malmö med en vision att bli en ledande aktör inom kliniska läkemedelsstudier. Sedan dess har vi genomfört över 150 forskningsprojekt i samarbete med läkemedelsbolag och universitet, och hjälpt patienter från hela Skåne att delta i våra studier.

Vårt uppdrag och engagemang

Vårt uppdrag är att förbättra människors hälsa genom att erbjuda kvalitativa och etiskt genomförda kliniska läkemedelsstudier. Vi är engagerade i att bidra till utvecklingen av nya behandlingsmetoder och att förbättra befintliga behandlingar för en rad sjukdomar.

Våra samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbeten med ledande läkemedelsbolag och forskningsorganisationer. Bland våra regelbundna samarbetspartners finns Pfizer, AstraZeneca, Jansen-Cilag, Boehringer-Ingelheim, Sanofi-Aventis och de flesta av de större CRO-bolagen.

Kvalitet och säkerhet

Pharmasite är en av de få forskningsföretagen i Sverige som har blivit inspekterade av amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA och av Läkemedelsverket. Våra prövningar utförs som internationella studier på uppdrag av de forskande läkemedelsbolagen och drivs med tillstånd av Läkemedelsverket och Etikprövingsnämnden. Vi följer alltid strikta etiska riktlinjer och säkerhetsstandarder för att garantera deltagarnas välbefinnande.

Vårt team

Vårt team består av erfarna och engagerade forskare, läkare och vårdpersonal som arbetar tillsammans för att säkerställa framgångsrika och etiska studier. Vi strävar efter att erbjuda våra deltagare bästa möjliga vård och stöd under deras deltagande i studierna.

Bli en del av Pharmasite

Om du är intresserad av att delta i en av våra kliniska läkemedelsstudier eller vill veta mer om vårt arbete, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig och att bidra till medicinsk forskning tillsammans.

Kontakta oss

Välkommen att ställa frågor till oss om vår verksamhet.

Telefon

040-97 12 60

E-post

Info@pharmasite.se

Adress

Föreningsgatan 26, 3 vån
211 52, Malmö, Sverige